Jelentkezési feltételek

Jelentkezni és érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

 

Dr. Antal Péter Miklós

E-mail: peter.antal@maganrendeles.szentlukacsrendelo.hu

Telefon: + 36 30 49 43 43 1

Szigyártó Magdolna

E-mail: szigyartomagdi@freemail.hu

Telefon: + 36 30 974 87 65
A jelentkezéshez kérjük töltse ki és küldje vissza az alábbi jelentkezési lapot valamelyik elérhetőségünkre!

 

Befizetési lehetőségek:

 

Az Arte Peonia Alternativa számlaszámára. Megjegyzésben a tanfolyamon részvevő neve és a tanfolyam neve kerüljön egyértelműen feltüntetésre.

Számlaszám (Unicredit bank): 10918001-00000111-56550002

Gyógyító képzelet

Téma:
Hogyan váljunk saját egészségünk forrásává? Tényleg bennünk van a gyógyulás kulcsa? Hogyan hozhatjuk ezt egyszerűen a felszínre? Hogyan használhatom fel ezt a módszert daganatos vagy egyéb betegségek kiegészítő kezeléseként? A Gyógyító képzelet programban lépésről lépésre végigmegyünk azokon a fontos pontokon, melyek a gyógyulás akadályai lehetnek, valamint begyakorlásra kerülnek azok a technikák, melyek hozzásegítenek az egészség visszaállításához.

A témáról részletesen

A Gyógyító képzelet kétheti – havi rendszerességgel, alkalmanként 2 óra foglalkozás formájában vagy nyáron egy 6 napos tábor formájában sajátítható el.

 

A Gyógyító képzelet kifejezetten daganatos betegségben szenvedőknek lett kifejlesztve. Természetesen bárki részt vehet a képzésen, akit érdekel a téma.

A következő témákat foglalja magában:
1. Előkészületek. Ismerkedés. A motiváció megismerése. Alapfogalmak tisztázása. Az emberi gondolkodás menete. Az immunrendszerről egyszerűen, képekben. A stresszről és a relaxációról.
2. Progresszív relaxáció – gyakorlat. Ki a kapitánya az éltem vizén vitorlázó hajónak?
3. A gyógyító kép: A rák a Simonton modell szerint. Az immunrendszer a Simonton modell szerint. A saját életem Oscar díjas filmjének megírása – a rendező én vagyok.
4. A Belső Vezető – gyakorlat.
5. Merítőháló – gyakorlat. Milyen tényezők, döntések vezettek oda, ahol most vagyok? Hogyan állítsam ezeket a gyógyulásom szolgálatába?
6. Neheztelés feloldása – gyakorlat. Múltbéli sérelmeink, mint kórtényezők.
7. Halál és újjászületés.
8. Célállítás. Azt kapom, amit szeretnék. ’Véletlenek’, mint kevésbé tudatos célok megnyilvánulási formái.

A program zárása. Mit viszek haza?

 

Ideje: Háromféle módon lehet a tanfolyamon részt venni.

 

’A’ verzió (csoportos): 10+2 alkalom hétköznap (egy alkalom 2-2,5 óra oktatást jelent).

 

’B’ verzió (csoportos): 2×2 nap hétvégén, 9-18 óráig.

 

’C’ verzió (egyéni): Az egyéni képzés (max. 3 fővel) 8-9 alkalommal 1,5-2 órás foglalkozás formájában történik rendelési időben a rendelőben.

A képzés menete és jellege miatt beesőkre nincs lehetőség. A képzést tartalmában a két verzió között nincs különbség. Egészségügyi panaszokkal rendelkezőknek előnyösebb a ’A’ verzió vagy a ’C’ verzió!

 

A csoportos képzések 4 fővel indulnak, maximum 12-14 fő jelentkezhet egy kurzusba. Túljelentkezés esetén újabb képzést indítunk, ami szintén min. 4 fővel indul.

 

A tanfolyamhoz szükséges anyagok, felszereltség:
Mindenki hozzon magával jegyzeteléshez szükséges anyagokat, papírt, ceruzát, színes ceruzát.

 

Oktató: Dr. Antal Péter Miklós, orvos.

Homeopátia a családban

Téma:

A homeopátia talán mindenki számára ismert fogalom. Talán még a „Hasonlót, a hasonlóval” elv is eszünkbe jut a szó hallatán. Azonban annak egyik lehetséges magyarázatát, hogy miért nem kell hinni a homeopátiás kezelésben, hogy miért nem csak placébóhatással rendelkezik, már kevesen ismerik.

Azon túl, hogy a homeopátia nagy úttörőivel és az általuk kidolgozott rendszerekkel is megismerkednek a tanfolyam résztvevői, információ-elméleti magyarázatot kapnak a homeopátia működési elvére is. A tanfolyam esszenciája pedig a mindennapokban, leggyakrabban használt szerek bemutatása.

 

Tanfolyamon megszerezhető ismeretek:
A tanfolyam résztvevői megismerkednek az információelméleti alapfogalmakkal (mezők, biológiai ablak, fraktálok), a homeopátia legjelesebb képviselőivel (S. Hahnemann, H. Schüssler, J. Scholten és R. Sankaran), valamint az általuk kidolgozott rendszerekkel. Szó lesz a tüneti és a valóban alkati homeopátia ismérveiről, jelentőségeikről, a potenciák fontosságáról, valamint bemutatásra kerül több mint 60 féle homeopátiás szer, azok legjellemzőbb indikációikkal és szedési javallataikkal.

 

A tanfolyam után, mindenki fel tudja szerelni a házi patikáját és úti csomagját az általa fontosnak tartott szerekkel.

 

Ideje, helye: érdeklődjön fenti elérhetőségeinken

 

A tanfolyamhoz szükséges anyagok, felszerelés:
Mindenki hozzon magával jegyzeteléshez szükséges anyagokat, papírt, ceruzát, színes ceruzát.

 

Étkezés egyénileg történik a szünetekben.

 

Oktató: Dr. Antal Péter Miklós, orvos.

 

Alternatív Kínai terápia tanfolyam

Téma:
A Kínai Medicinán belül két nagyobb, de önállóan is használható téma kerül ismertetésre és begyakorlásra.

 

Alternatív kéz és láb zóna terápia:

Az alternatív kéz- és láb-zóna terápia a megszokott reflexzóna terápiákhoz képest nagyobb hatékonysággal működik, amit a nagyon pontosan kidolgozott rendszernek köszönhet.

Az emberi test logikus, jól követhető és pontos megjelenítését teszi lehetővé akár a kéz-, akár a lábfejekben, emiatt hasonlóságon alapuló kezelésnek is szokták hívni.

Ezen a pontosságon túl lehetőség nyílik a betegség stádiumának, vagy tüneti jellegzetességeinek a figyelembevételére is.

Ezzel a módszerrel minden konkrét hellyel rendelkező betegség kezelhetővé válik. A módszer további előnyeihez tartozik, hogy kezdők is bátran alkalmazhatják, próbálgathatják, ugyanis ezzel az eljárással panaszt kiváltani nem lehet.

 

Alternatív Áramlásterápia:

Ez a módszer a Kínai Medicinában használt csatornákat használja fel a kezelések során. A diagnosztizálás során, a csatornában talált áramlási zavart pici mágnesekkel (40-60 mT), vagy apró búzamagokkal korrigáljuk. A meglévő panaszokban akár 2-3 perc! elteltével javulás állhat be.

 

Tanfolyamon megszerezhető ismeretek:

A két téma elsajátításához szükséges elméleti anyag részletes ismertetése, valamint azok gyakorlatban történő alkalmazásának bemutatása és begyakorlása. A gyakorlatok végzése párban történik. A módszerek segítségével a legtöbb betegség megkezelhetővé válik.

 

Ideje, helye: érdeklődjön fenti elérhetőségeinken

 

A tanfolyamhoz szükséges anyagok, felszerelések:

A gyakorlásokban való részvétel nem kötelező, bár az elméleti anyag elsajátításához nélkülözhetetlen. Mivel a gyakorlás során a kezekre és a lábakra is szükség lesz, emiatt az öltözék kényelmes legyen, lehetőleg ne harisnyanadrágban érkezzenek a tanfolyamra. A gyakorlás során tűket nem használunk, valamint a gyakorlás nem teszi szükségessé a hámréteg megsértését.

 

Mindenki hozzon magával jegyzeteléshez szükséges anyagokat, papírt, ceruzát, színes ceruzát, valamint egy kisméretű kéztörlőt.

 

Étkezés egyénileg történik a szünetekben.

 

Oktató: Dr. Antal Péter Miklós, orvos.

 

Kínai fülzóna terápia tanfolyam

Téma:

A fülön végzett kezelések számos szempont miatt különösleges figyelmet kapnak. Egyrészről a leggyorsabb hatással a fülön végzett kezelések rendelkeznek, melynek köszönhetően egy hirtelen (akutan) fellépő betegség esetében akár egy egyszeri kezelés azonnali javulást hozhat. Másrészről a fül anatómiai felépítésének köszönhetően a kezelést akár egy hétig is meg lehet hosszabbítani.

 

A Kínai fül zóna terápia során a két legfontosabb szemlélettel ismerkednek meg a tanfolyam résztvevői:

Statikus szemlélet: melynek során, a klasszikus fültérképeken a legfontosabb és leggyakrabban használt pontokat tanulják meg a tanfolyam résztvevői. (Pl.: Nogier-féle, NADA pontok)

Dinamikus szemlélet: amikor a kezelés során figyelembe vesszük, hogy a betegség frissen alakult-e ki, vagy régóta fennálló-e, figyelembe vesszük a betegség jellegzetességét és stádiumát (a Kínai Öt Elem Tannak megfelelően) és ezeknek megfelelően végezzük el a kezelést.

 

Tanfolyamon megszerezhető ismeretek:

A tanfolyamon részletesen ismertetésre kerül a fül anatómiai felépítése, majd a statikus szemlélet szerinti legfontosabb pontok helye és javallata. Ezt követően a hallgatók megismerkednek a Kínai Medicina által használt 5 Elem Tannal, valamint a Dinamikus szemlélet elvi alapjaival és szabályaival. A tanfolyam elvégzése után nem lesz olyan betegség, amit ne lehetne a tanultak felhasználásával megkezelni.

Kezdők is bátran próbálkozhatnak, panaszt kiváltani, a megfelelő óvintézkedések betartása után nem lehet.

 

Ideje, helye: érdeklődjön fenti elérhetőségeinken

 

A tanfolyamhoz szükséges anyagok, felszerelések:

Mindenki hozzon magával jegyzeteléshez szükséges anyagokat, papírt, ceruzát, színes ceruzát, esetleg a fülbe való könnyebb betekintés érdekében fejlámpát.

 

Étkezés egyénileg történik a szünetekben.

Oktató: Dr. Antal Péter Miklós, orvos

 

Vissza

Szent Lukács Általános Orvosi és Természetgyógyászati Rendelő

Arte Peonia Alternativa Egészségmegőrző Szolgáltató Kft.

 

Adószám: 23445938-1-41

Cégjegyzékszám: 01-09-295158

 

Főszámla

Számlaszám (MKB Bank Zrt.): 10300002-10674346-49020017

Nemzetközi utaláshoz: IBAN HU19 1030 0002 1067 4346 4902 0017 SWIFT (BIC): MKKBHUHB

Számlatulajdonos neve: Arte Peonia Alternativa Kft.

 

Mellékszámla

Számlaszám (Unicredit Bank): 10918001-00000111-56550002

Nemzetközi utaláshoz: IBAN: HU84 1091 8001 0000 0111 5655 0002 SWIFT (BIC): BACXHUHB

Számlatulajdonos neve: Arte Peonia Alternativa Kft.

 

ÁNTSZ Eng. számok: 164162; 3516/2018/2/13

 

Postacím: 1037 Budapest, Aranypatak u. 139.

Telefon: +36 30 49 43 43 1 (hétköznap 9-18 óráig)

E-mail: rendelo@szentlukacsrendelo.hu

 

Meggyógyulhatsz! blog: www.keletesnyugat.blogspot.hu

 

Előzetes bejelentkezés szükséges, melyet telefonon tehet meg hétköznap 9-18 óráig.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás